Welcome to AJ De' Parfum. We use cookies to give you the best possible experience on our website. You may close this notice and continue shopping.

FAQ

 BERAPA ML & BERAPA BULAN PENGGUNAAN 1 BOTOL?
30ml dan kegunaan / botol mengikut pengguna, jika spray 2kali spray boleh bertahan dalam 2-3 bulan, jika spray 5-6 kali dalam sebulan habis. Dan ia mengikut kekerapan spray.

 

BERAPA JAM KETAHANAN PERFUME INI?

Dengan memberikan pilihan kepada penggemar jika mahukan yang TAHAN LEBIH LAMA sudah tentu pilihan utama adalah ORIGINAL PERFUMES, tetapi masalah BUDGET menjadi kesukaran kepada mereka, di AJ De Parfum ketahanan melebihi 12 jam

 

BETULKAH PERFUMES INI SANGAT TAHAN LAMA SEPERTI DALAM TESTIMONI?

Ya, semua testimoni yang kami dapat bukan rekaan semata-mata, ia ialah feedback yang kami dapat dari pengguna sendiri . Ketahanan juga bergantung pada tempat yang di spray dan jika di baju / tudung ramai yang mengatakan 2-5 hari masih lagi berbau.

 

TAHAN LAMA DENGAN HARGA BUDGET

Ciri utama yang dimahukan oleh ramai penggemar perfumes ialah KETAHANANNYA.


BOLEH BAWA SOLAT TAK?
​Walaupun sudah berkali-kali ustaz , ustazah dan pihak jakim mengesahkan alkohol boleh dibawa solat tetapi masih ramai lagi yang bertanya.  Ya perfume A|J boleh bawa solat. 


Siapakah Pemilik produk ini?

AJ De Parfum adalah produk 100% dimiliki oleh bumiputra muslim dan antara produk yang menitikberatkan kualiti

 

BOLEH BAWA TRAVEL
Ramai juga yang suka membeli perfumes yang boleh di bawa hand luggage dalam penerbangan & ringan. Malah dengan kandungan 30ml, ia mudah untuk bawa TERBANG bersama.  

 

BERAPA HARGA PASARAN AJ DE’PARFUM DAN BOLEH KAH IA DIBORONG?

1 botol RM 60.00sm & RM 65.00ss  | 2 botol RM 120.00sm & RM 130ss. Kami tidak menerima harga borong, hanya ada harga stokis & agent untuk membantu sesiapa yang ingin menjana pendapatan tambahan.

 

SAYA DAPATI BEBERAPA PERFUMES YANG MIRIP AJ DE’PARFUM TETAPI JENAMA BERLAIANAN DAN HARGA LEBIH MURAH . APA PERBEZAAN AJ De Parfum DENGAN JENAMA LAIN?

Kami menjanjikan KUALITI produk berkualiti tinggi terutama pada pati perfumes yang kami gunakan. SERVIS PENGHANTARAN yang cepat dan COD 1 Malaysia . Keutamaan AJ De Parfum adalah dari ketahanan perfumesnya. Banyak Feedback yang kami terima "HARGA PERFUME TERLALU MURAH COMPARE PADA KUALITI". Jika anda memilih untuk mempunyai Perfumes yang tahan lama , pilihlah kami.

 

ADAKAH PERFUMES INI MIRIP 100% ORIGINAL DAN SETANDING ORIGINAL PERFUMES ANTARABANGSA ?

Tidak menjanjikan ia 100% mirip tetapi ia lebih baik dari segi ketahanan. AJ De Parfum hanya perlu di spray 2-3 kali sahaja kerana kekuatan baunya lebih kuat tetapi lama kelamaan baunya semakin lembut, mirip dan tahan.

 

ADAKAH LIST AJ DE’PARFUM AKAN BERTAMBAH?

Setakat ini kami mempunyai 43 jenis perfumes yang paling digemari ramai, dan kami akan menambah jenis-jenis yang baru mengikut permintaan pasaran yang tinggi. Tidak seperti jenama lain kami amat mementingkan kualiti.