skip to Main Content
HADIAH KAMI BUAT NEGARAKU MALAYSIA

HADIAH KAMI BUAT NEGARAKU MALAYSIA

1st In Malaysia – Crafted Parfum Merdeka Edition By #AJDeParfum , Hanya 55 Botol SAHAJA dikeluarkan..
#LimitedEdition
.
Tiba masanya untuk berubah & merdeka ! Ya kami #AJDeParfum akan melangkah 10 Tapak kehadapan lagi berbanding pesaing2 kami yang tumbuh macam cendawan sekarang ni, Demi untuk mencapai Matlamat kami menjadi Trendsetter Parfum di Pasaran Malaysia, Kini #AJDeParfum akan bermula dengan..;
.
Packaging yang Baru (Concept Crafted Parfum – Pertama DiMalaysia yg hadir dalam Packaging dari Kayu) Klik Video , dibuat 1 Persatu & diteliti lebih mendalam hasil Pembuatannya..
.
Tiada istilah Inspired Parfum dari kami #AJDeParfum lepas ni da..Semua Parfum yang kami hasilkan akan dibancuh Baunya Tersendiri oleh Pakar Parfum kami yang berpengalaman luas 5 tahun penghasilan Parfum di Perancis sana..Untuk Merdeka Edition ini kami hasilkan Parfum yang baunya yang lembut Profilenya & amat sesuai buat laki2 & wanita yg inginkan bau yg lain dari yg lain & tidak terdapt pada pasaran lain..Hanya #AJDeParfum SAHAJA !
.
Setiap Parfum kami juga dikekalkan kualiti & Jaminannya 
.
1) Setiap1 Semburannya Mampu bertahan lebih dari 16 Jam
2) Mesra Solat & 1st Parfum yang mendapat pengiktiran Sijil Halal Malaysia
3) Tidak Pedih pada kulit & Tidak meningglkan kesan pada pakaian, Terutama pada pemakai baju putih
.
Menarik kan ! Perubahan yang kami buat ini Khas buat Peminat #AJDPLOVERS semua yang inginkan kelainan & kualiti yang lebih terjamin..
.
Ok, Terhad 55 orang SAHAJA, siapa yg berminat nak dpatkan koleksi terhad Merdeka Edition ini boleh Komen ” Merdeka Edition AJDEPARFUM ” atau lebih mudah tekan je link dibwh, Yang cepat boleh dpat Free Gift & diskaun selama 1 tahun pembelian..TERHAD !
.
wasap.my/60183757528/GrabMerdekaEditionAJ
.
Boleh juga dapatkan dengan Pengedar2 kami yang sah di seluruh Malaysia, Tekan link dibwh..© Copyright - A|J De' Parfum. - All Rights Reserved.

Share this on :
fidodesign.net - Malaysia Freelance Web Designer

0 items
RM0.00
Back To Top